Egészségnapot tartottak a Sion Nyugdíjas Ház és Gondozási Központban

Vissza a címlapra

Óriási volt az érdeklődés a Sion Nyugdíjasház és Gondozási Központban pénteken délelőtt rendezett ingyenes egészségnap iránt. Elsősorban az idősebb korosztály vette igénybe az egészségügyi felméréseket, amit - mint korábban megírtuk - Hörcsök Imre, a belváros önkormányzati képviselője, az Értékmegőrzési Bizottság elnöke szervezett meg a választópolgárok számára.

Nem ez volt az első ilyen egészségnap a Budai utcai Sion házban. A képviselő ugyanis már a megválasztását megelőzően, és azóta is rendszeresen felkéri az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány munkatársait, hogy végezzenek egészségügyi szűréseket dr. Fáy Tamásné vezetésével a belvárosban.

Most is első szóra jöttek és fogadták, illetve vizsgálták az érdeklődőket. Akik nem csak a Sion házból érkeztek, hanem a belváros több pontjáról. Hörcsök Imre és Dr. Fáy Tamásné mellett így Dr. Svébisné Juhász Márta, a Kecskeméti Református Egyházközség Sion Nyugdíjas Ház és Gondozási Központ igazgatója is mindvégig jelen volt az egészségnapon.