Egészséges étel, egészséges élet – Szemléletformáló főzőprogramot rendez a Család- és KarrierPONT

Vissza a címlapra
Egészséges étel, egészséges élet – Szemléletformáló főzőprogramot rendez a Család- és KarrierPONT

Egészséges étel, egészséges élet címmel szemléletformáló programra várják a kisgyermekes családokat a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai 2018. december 4-én, kedden 10 órára, a Serfőző utcai Bodzakert Főzőiskola és Rendezvényházba.

Az interaktív délelőtt során ismert ételek - fasírt, keksz és torta - készülnek, de nem a már megszokott alapanyagokból. A sütés és főzés folyamatait pedig egészen közelről, a konyhapult mellől nézhetik az érdeklődő szülők, miközben Tibay Rózsa dietetikust faggathatják az egészséges hozzávalókról, étkezési szokásokról vagy éppen ételérzékenységről.

A rendezvény háziasszonya, a Bodzakert tulajdonosa és üzemeltetője Fövényesi Mirjam lesz.

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 - 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.