Egészség és Sportnap a Kocsis Pál Szakközépiskolában

Vissza a címlapra

Kecskemét - Október 4-én, szombaton délután Egészség és Sportnapot rendeztek a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskolában.

A két évvel ezelőtt megtartott programhoz hasonlóan idén is Szemereyné Pataki Klaudia, valamint a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata volt a szervezője az eseménynek, amelyen idén részt vett a „Háztájit az asztalra!" térségi tanyai termék vásárával az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület is. Valamint ott voltak Nemcsik Mátyás, a belváros Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje, dr. Salacz László országgyűlési képviselő és Boronkay Péter paraolimpikon is.

A rendezvény egész időtartama alatt kóstolóval és ízletes, házi készítésű termékekkel várták a gazdák az érdeklődőket. Voltak egészségügyi szűrések, frissítő menedzser masszázs, és sportbemutatók.

Megkóstolhatták az érdeklődők a Kecskeméti Főiskola gyümölcsleveit, a gyerekek pedig játékos gyermek-foglalkoztató programokban vehettek részt, lufikat hajtogathattak, és életre keltek a Walt Disney figurák.

A díszteremben műsort adtak a Kecskeméti Diákszínjátszók, a HANG Duó, volt Zumba, Flabelos, Fittness. Az iskola előtt pedig régi kerékpárokat és autókat csodálhattak meg a látogatók, sőt a veterán járművek tettek egy látványos kört is a városban.