Diplomaátadó Ünnepség a Neumann János Egyetemen

Vissza a címlapra
Diplomaátadó Ünnepség a Neumann János Egyetemen

2024. július 5-én, pénteken délelőtt ünnepi szenátusi ülés keretében rendezte meg a Neumann János Egyetem a Diplomaátadó Ünnepségét. Az eseményen köszöntőt mondott dr. habil. Fülöp Tamás, az egyetem rektora, és Gaál József (Fidesz-KDNP), Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere (Fotók: Szamler Roland - Szamler Photography)

A Neumann János Egyetemen a 2023/2024-es tanév tavaszi félévében összesen 344 hallgató tett sikeres záróvizsgát. Karonkénti megosztást tekintve, a GAMF Műszaki és Informatikai Karon 188 hallgató-, a Gazdaságtudományi Karon 136 hallgató-, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon pedig 20 hallgató tett sikeres záróvizsgát.

A záróvizsgán nyújtott kiváló teljesítményükért a 2023/2024-es tanévben több hallgató részesült jutalmazásban.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karról a következő hallgatók részesültek kiváló tanulmányi eredményeikért dicséretben: Borbély Richárd, Dobóczi Zsolt János, Havasi Márk, Keserű Csaba, Kovács Gábor, Maár Györgyi, Milutinovics Dávid, Solti Soma János, Szekeres György - Színházbérlet, és Varga Viktória Noémi.

A Gazdaságtudományi Kari hallgatók közül kiváló tanulmányi eredményeikért dicséretben részesültek: Bolemányi Eszter, Durkó Ruben, Fekete Dalma Eszter, Hollósi István, Kanyári Bence, Mikis Martina Lili, Szél Bernadett Sára, Veszteg Dorka - Színházbérlet.

A Kertészeti és Vidékfejlesztési Karról kiváló tanulmányi eredményeikért jutalomban részesültek: Nagy Nóra, és Péczi Eszter

A Neumann János Egyetem és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház együttműködésének köszönhetően három kiválóan teljesítő hallgató kapott színházbérletet: Szekeres György, Veszteg Dorka és Péczi Eszter.

A Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak nevében Sándor István Nicolaust mester szakos hallgató búcsúzott az intézménytől, majd Tímári Attila, a GAMF Kar egykori hallgatója mondott beszédet.

A végzett hallgatók világszerte sapkájuk feldobásával búcsúznak el oktatási intézményüktől. Ezt a hagyományt immár több éve a kecskeméti egyetem is követi. Így ezúttal is ezzel az aktussal fejeződött be az ünnepség: a végzős hallgató felálltak és a sapkájuk feldobásával köszöntek el a Neumann János Egyetemtől.

Galéria (30 kép)

Összes kép letöltése