Diplomaátadó: Magasba repültek a magiszter sapkák a Neumann János Egyetemen

Vissza a címlapra

A Neumann János Egyetem Szenátusának nyilvános ünnepi ülésén vehették át diplomáikat, illetve igazolásaikat az Egyetem végzősei 2018. február 17-én, szombaton. (Videó: Gábor Audió)

A 2017/2018 őszi félévében a négy karon összesen 465 hallgató záróvizsgázott. A diplomákat és a végzettséget tanúsító igazolásokat az Egyetem rektora és a kari dékánok adták át a hallgatóknak. A GAMF Műszaki és Informatikai Karon összesen 229 hallgató-, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon összesen 87 hallgató-, a Pedagógusképző Karon összesen 51 hallgató-, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig összesen 98 hallgató tett záróvizsgát.

Az eseményt mindkét helyen Dr. Ailer Piroska rektor nyitotta meg. Szolnok várost Szabó István, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere, Kecskemét várost Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere képviselte.

A szolnoki Gazdálkodási Karon a legjobb teljesítményt nyújtott hallgatót hagyományosan a „Bölcsek köve" egy darabjával jutalmazták.

A két rendezvényen kiemelkedő tanulmányi eredményük miatt összesen 20 hallgató részesült könyvjutalomban, a Hallgatói Önkormányzat pedig közösségi munkájukért jutalmazta tagjait.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozta Dr. Németh Miklós főiskolai docensnek.