Diplomaátadó a Neumann János Egyetemen

Vissza a címlapra
Diplomaátadó a Neumann János Egyetemen

Kecskeméten ünnepi szenátusi ülés keretében rendezte meg a Neumann János Egyetem a Diplomaátadó Ünnepségét 2019. február 16-án, szombaton. Az ünnepségen köszöntőt mondott dr. Ailer Piroska, az egyetem rektora, és Finta Zita kancellár, a város részéről pedig Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester búcsúztatta el a végzett hallgatókat, akik a sapkájuk feldobásával köszöntek el a Neumann János Egyetemtől.

Az ünnepi szenátusi ülés elnökségében helyet foglalt dr. Ailer Piroska, az egyetem rektora, Finta Zita kancellár, valamint a kecskeméti karok dékánjai: dr. Kovács Lóránt, a GAMF Műszaki és Informatikai Kar dékánja, dr. Palkovics András, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar dékánja, és dr. Fülöp Tamás, a Pedagógusképző Kar dékánja, valamint Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere.

A vendégek között ott volt többek között dr. Salacz László országgyűlési képviselő, és Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke is.

A Neumann János Egyetemen a 2018/2019-es tanév őszi félévében összesen 400 hallgató, ebből a kecskeméti képzési helyeken összesen 316 hallgató záróvizsgázott. A karonkénti megosztása a következő volt: a GAMF Műszaki és Informatikai Karon 236 hallgató-, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon 49 hallgató-, a Pedagógusképző Karon pedig 31 hallgató tett záróvizsgát.

Hallgatói jutalmazások:

Kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményükért a 2018/2019-es tanévben több hallgató részesült jutalmazásban.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karról a következő hallgatók részesültek jutalomban: Bajusz László, Balogh Réka, Boros Áron, Garai Flórián, Hornyák Ádám, Kele Pál Dávid, Kőszegi László, Kulcsár László Attila, Pintér László, Szabó Zorán Imre, Tápai Norbert, és Végh Nikoletta.

A Kertészeti és Vidékfejlesztési Karról: Tarnóczi Lajos, Tóth Henrietta, Streichovonecz Viktória, és Ősze Brigitta.

A Pedagógusképző Karról: Csikós Katalin

Az ünnepi szenátusi ülés keretében a hallgatók is elismerték egymás munkáját. A Hallgatói Önkormányzat oklevéllel díjazta azokat a végzősöket, akik jelentős tevékenységet végeztek a közösségért, aktívan támogatták a hallgatói életet.

Galéria (66 kép)

Összes kép letöltése