Díjátadásokkal kezdődtek meg a Hunyadivárosi Napok

Vissza a címlapra
Díjátadásokkal kezdődtek meg a Hunyadivárosi Napok

A kétnapos rendezvény ünnepélyes megnyitóját a Corvin Mátyás Általános Iskolában tartották 2021. szeptember 17-én, pénteken este.

Az ünnepségen Hunyadi-díjban részesítette a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület Ágotainé Szakács Ildikót, Gömöri Ferencet, Kökény Ferencnét, és Szilágyi Sándort. Az indoklás szerint valamennyien a városrészért és a városért végzett közösségi munkájuk, aktív elkötelezettségük, segítségük és hűségük miatt érdemelték ki a legmagasabb Hunyadivárosi elismerést.

Köszönő oklevelet adományozott a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület Csóka Józsefnének, Kalócz Lászlónak, Kovács Ferencnek és Peszeki Zoltánnak a természeti környezetünkért végzett közösségi munkáért, Dr. Szász Katalin gyermekorvosnak pedig a városrészben 30 évig végzett gyógyító munkájáért. (A doktornő az elismerést 2021. szeptember 18-án, szombaton 9 órakor a városrészben 2020-ban született kisgyermekek köszöntésén veszi majd át).

Továbbá köszönő oklevelet adományoztak Kimpián Ildikónak a hunyadivárosi kutyás közösségben végzett önzetlen munkájáért, az FBZ Investment Kft-nek a városrész támogatásáért, Tatár Mihálynak a közösségért végzett munkájáért és Szabó Ödönnek az ismeretterjesztő munkájáért.

A péntek esti programon megnyitották a "Víz és hajó" című kiállítást, majd a Zönge Zenekar adott koncertet.

Galéria (42 kép)

Összes kép letöltése