Dél-alföldi Innovációs Díj 2022 – pályázat

Vissza a címlapra
Dél-alföldi Innovációs Díj 2022 – pályázat

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége – együttműködve a régió három kereskedelmi és iparkamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád megyék kereskedelmi és iparkamarái), valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel – 2022. évben, tizenharmadik alkalommal is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások és a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése, és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

A pályázat beadási határideje: 2022. szeptember 30. (péntek), 16.00 óra.

Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2022. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2022 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor. A kuratórium döntéseinek előkészítését a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti.

A pályázattal kapcsolatos további információk az MTA SZAB honlapján érhetők el.

Kérdés esetén keresse Nyerges Tibor munkatársunkat! Telefon: 76/501 535.

Mellékletek:

Download this file (Del-alfoldi_Innovacios_Dij_palyazati_kiiras_2022.pdf)Del-alfoldi_Innovacios_Dij_palyazati_kiiras_2022.pdf