Csütörtöktől visszaköltözik a Főtérre a Kecskeméti Tanyai Termék Piac

Vissza a címlapra
Csütörtöktől visszaköltözik a Főtérre a Kecskeméti Tanyai Termék Piac

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac június 10-én, csütörtöktől a főtér Tér a Térben területén várja a vásárlókat 13-17 óra között.

A pandémia leszálló ágban van, a szabályok enyhültek, ezért visszaköltözik a Főtérre a Kecskeméti Tanyai Termék Piac június 10-én, csütörtöktől. Azonban nem a városháza elé - ahol korábban volt - hanem a Tér a térben területre. A Tanyai Termék Piac szokásosan 13-17 óra között várja a megszokott árukínálattal a vevőket.

Akik egészséges, nyomon követhető termelői élemiszereket szeretnének fogyasztani, azok nem fognak csalódni. Homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, sőt még horgolt kézimunkák is lesznek. Jóriné Gyuris Ágnes őstermelő a héten is lajosmizsei friss, extra méretű, zamatos szamócákat hoz majd többek között a piacra.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac továbbra is ügyel a járványügyi előírások betartására, ezért minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, és plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől. Élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.