Csütörtökön játssza következő hazai mérkőzését a KTE-Piroska Szörp

Vissza a címlapra
Csütörtökön játssza következő hazai mérkőzését a KTE-Piroska Szörp

Két hét kihagyást követően folytatódnak a férfi kézilabda NB I/B keleti-csoportjának küzdelmei. A hetedik fordulóban a KTE-Piroska Szörp a kilencedik helyezett Balmazújváros gárdáját fogadja ezúttal szokatlan időpontban, csütörtökön. Kezdés 19 órakor.

A KTE-Piroska Szörp - bár nem úgy indította a szezont, ahogyan azt eltervezte - az utóbbi időben remek formában kézilabdázik. A bajnokságban zsinórban a negyedik győzelmükre készülnek a kecskemétiek, miután nagy fölénnyel nyertek az Ózd és az FTC U21 ellen, majd a legutóbbi játéknapon kemény küzdelemben hozták el a két pontot Balassagyarmatról. Sikereiknek hála Berkes Gergőék dobogós pozícióba kerültek, és csupán egy győzelem választja el őket az első helyen álló Mizse KC csapatától, amellyel november 23-án a következő hazai meccsüket, az El Clasicót vívják.

A mostani ellenfél, a Balmazújváros nagyon rosszul és balszerencsésen indította az idei pontvadászatot. A hajdúságiak három egy- illetve kétgólos vereséggel kezdtek. A negyedik fordulóban aztán megtört a jég, hiszen a Nyíregyházát simán legyőzték, sőt, októberben még az Ózd ellen is két pontot gyűjtöttek. Nem jó előjel azonban számukra, hogy idegenben még nyeretlenek, míg a Kecskemét hazai környezetben általában stabil játékot produkál.

Berkes Gergő (a KTE-Piroska Szörp játékosa): - Már előző héten megkezdtük a Balmazújváros elleni mérkőzésre a felkészülést. Végre hazai pályán játszhatunk a saját szurkolóink előtt, ez sokat fog jelenteni, ugyanis az utóbbi három mérkőzésünket idegenben kellett lejátszanunk. Edzéseken mindenki száz százalékon pörög, mert érezzük ennek a mérkőzésnek a súlyát. Senki sem veszi félvállról, és egy nagyon jó küzdelmet fognak látni a meccsre kilátogatók. Mindent megteszünk csütörtökön annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot és tovább meneteljünk a kitűzött céljaink felé!

KTE-Piroska Szörp - Balmazújvárosi KK

férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 7. forduló

2019. november 07. csütörtök, 19.00 óra

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Kovács T., Mándli.