CSAKPont - A Tanácsadó Testülettel konzultáltak a Család- és KarrierPONT munkatársai

Vissza a címlapra
CSAKPont - A Tanácsadó Testülettel konzultáltak a Család- és KarrierPONT munkatársai

Az elmúlt évtől tizenegy „nagykövet" személyében Tanácsadó Testület segíti a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkáját, vagyis az aktív korú nők rugalmas, családbarát foglalkoztatásának elősegítését a Kecskeméti Járásban. A kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai 2019. március 12-én, kedden ismét találkoztak a Tanácsadó Testület tagjaival, hogy összegezzék tapasztalataikat, beszámoljanak az eddigi eredményeikről és, vázolták az idei első félév tervezett programjait.

A Nők a családban és a munkahelyen című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti járás területén. Projektazonosító: EFOP-1.2.9-17-2017-00019

Tanácsadó Testület tagjai vállalták, hogy tapasztalataikkal, szakmai tudásukkal és kapcsolatrendszerükkel hozzájárulnak a projekt eredményes működéséhez, a családbarát foglalkoztatás elterjesztéséhez. Ismertségükre építve, valamint „véleményvezéri" szerepükre alapozva segítik az iroda kommunikációs aktivitását, a szemléletformálást, illetve rendszeres időközönként konzultálnak a következő időszak feladatairól, programjairól.

Galéria (14 kép)

Összes kép letöltése