CIVIL INFO – NEA 2023: Tájékoztató rendezvényt tartottak Kecskeméten

Vissza a címlapra
CIVIL INFO – NEA 2023: Tájékoztató rendezvényt tartottak Kecskeméten

A Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület, mint a Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa rendezte meg a „CIVIL INFO - NEA 2023" című országos tájékoztató rendezvény kecskeméti előadását, melyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartottak 2022. szeptember 21-én, szerdán Kecskeméten. (Fotók: Vincze József)

A Megyeházán tartott programon dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Salacz László országgyűlési képviselő és Engert Jakabné, Kecskemét alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket.

Majd Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára tartott előadást a civil területet érintő aktualitásokról.

Az előadást díjátadás követte, melyen többek között elismerő oklevelet kapott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete.

A további program ez volt:

dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya - tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2022. évi összevont, egyszerűsített és normatív pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap és a Városi Civil Alap 2022. évi pályázatainak tapasztalatairól;

dr. Kisida Tamás jogi referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya - a Helyettes Államtitkárság civil területet érintő szakmai programjai, eseményei;

Furka Ágnes osztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya - tájékoztató a NEA 2023. évi összevont és egyszerűsített pályázatai kiírásairól.

Galéria (37 kép)

Összes kép letöltése