Célegyenesben a nyárlőrinci óriásprojekt

Vissza a címlapra
Célegyenesben a nyárlőrinci óriásprojekt

Jó ütemben és látványos módon halad a Maspex Olympos Kft új raktárcsarnokának építése, melyet a népszerű italok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat hamarosan használatba is vehet.

A lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata tavaly tavasszal indította el beruházását Nyárlőrincen. A projekt a kecskeméti székhelyű VER-BAU Kft. generál kivitelezésében valósul meg. A közös együttműködés tárgya egy 14.500 négyzetméteren elterülő raktárcsarnok, melyhez belső úthálózat is épül. Az építőipari vállalat szakemberei elárulták, hogy a munkálatok rövidesen befejeződnek és a csarnok átadásra kerül a Maspex Olympos Kft részére. A létesítmény befogadó képessége nagyjából 15.000 raklap árut jelent, mely körülbelül 7 millió palack citromlé, gyümölcslé, ásványvíz, üdítőital és egyéb termék tárolására lesz alkalmas.

A cég portfóliójába tartoznak egyebek mellett a helyben készített Olympos citromlevek és gyümölcsitalok, a természetes ásványvízzel készülő Apenta üdítők, valamint az importból származó Kubu gyümölcsnektárok és italok, Topjoy gyümölcslevek és olyan közkedvelt instant italmárkák mint a LaFesta, Brumi, Ekland, Cofeeta és Inka.

A munkálatok kellő ütemben és a Cégünk által elvárt, magas minőségi szinten folynak. Az együttműködés a generál kivitelezővel kifejezetten jónak mondható. Már várjuk a csarnok birtokba vételét, mely egy jelentős mérföldkő lesz a magyarországi leányvállalat életében. Cégünk folyamatosan bővül ezért várja a lelkes munkavállalók jelentkezését is" - mondta Dr. Tavaszi Roland a Maspex Olympos Kft cégvezetője.

Galéria (12 kép)

Összes kép letöltése