Bombasikert aratott Ákos Kecskeméten

Vissza a címlapra
Bombasikert aratott Ákos Kecskeméten

Ákos az egy napja megnyert „év férfi előadója" díj birtokában állt 2019. augusztus 21-én, szerdán este a kecskeméti rajongók elé, akik az első sorban „GRATULÁLUNK ÁKOS" felirattal fogadták. A forró hangulatú koncerten - melyen információk szerint mintegy 12 ezren vettek részt - hamar egymásra talált az előadó és a közönség az idei Hírös7 fesztiválon. (Fotók: PappVideo)

Ákos a kecskeméti színpad előtt álló több ezres kecskeméti közönségnek a koncerten jelentette be, hogy ősszel, várhatóan októberben új nagylemezzel jön elő, amelynek címe „IDŐSZIGET" lesz.

Ákos a közösségi oldalán ezt írta: "Brutális tombolda és elképesztő tömeg a Hírös7 rendezvényén. Az első hírek szerint több mint 12 ezren (!) látogattak ki Ákos koncertjére, ami abszolút nézőcsúcsot jelent! KÖSZÖNJÜK!"

Egy hozzászóló pedig ezt írta: "Köszönjük! Fantasztikus koncert volt. Több éves vágyunk vált ezzel végre valóra, hogy egyszer Ákos és Csapata koncertet ad Kecskemét Főterén...Alig hittük, hogy egyszer ez is eljöhet még...De megadatott. Hála Istennek. Köszönjük!"

Galéria (300 kép)

Összes kép letöltése