Az Év Beszállítója 2021 díjat kapta meg a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft

Vissza a címlapra
Az Év Beszállítója 2021 díjat kapta meg a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft

A Járműipar autóipari magazin és az Autószektor autós portál az Autós Nagykoalíció közreműködésével meghirdetett versenyén a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft az Év Beszállítója 2021 díjat nyerte el. A szerkesztőségek autógyárakat kérdeztek meg, és az ő ajánlásaik alapján került a kecskeméti vállalat a díjazottak közé.

Azok a Magyarországon termelő, fejlesztő vagy szolgáltató autóiparban érdekelt vállalatok nyerhetik el ezt a kitüntetést, amelyek az adott évben, tehát 2020-ban komoly beruházást, létszámbővítést és fejlesztést hajtotta végre Magyarországon.

A szerkesztőségek a megkérdezett autógyárak, illetve autógyártók ajánlásaival a következő vállalatoknak ítélték az Év Beszállítója 2021 díjat.

Év Beszállítója 2021 díjazottak: Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. (Kecskemét), Bridgestone Tatabánya Kft., Continental Automotive Hungary Kft. (Veszprém), Salgglas Zrt. (Salgótarján), SEG Automotive Hungary Kft. (Miskolc)

Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója a díjjal kapcsolatban elmondta, hogy a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. küldetése, hogy vevői számára kiváló minőségű termékeket állítson elő és ezeket igényeiknek megfelelően juttasson el gyártásukba.

Ezért mindig az ő elismerésük a legfontosabb visszajelzés egy gyártócég számára. A siker köszönhető munkatársaik és beszállítóik kiváló együttműködésének és annak a tudásbázisnak, amit ezen a területen több évtizede szereztek és alkalmaznak.