Az 1 százalékos adó-adományokra számít az Autista Gyermekekért Egyesület

Vissza a címlapra
Az 1 százalékos adó-adományokra számít az Autista Gyermekekért Egyesület

Ebben az évben különösen sokat segíthetnek az kecskeméti székhelyű Autista Gyermekekért Egyesülettel szimpatizálók azzal, ha személyi jövedelemadójának 1 %-át felajánlják az egyesületnek. a megpályázott összegnek ugyanis csupán a töredékét, 4 %-át, azaz százezer forintot kapták meg idén az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kezelt Nemzeti Együttműködési Alaptól.

- Sajnos pár napja értesültünk arról, hogy forráshiány miatt a működési támogatásunkra a megpályázott összegnek csupán a töredékét (4 %-át) kaptuk meg az előttünk álló esztendőre az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kezelt Nemzeti Együttműködési Alaptól. Noha a korábbi években ez a pályázati forrás biztosította működési költségeink nagy részét - írta hírportálunknak levelében Szabó Klári, az idén 20 éves Autista Gyermekekért Egyesület elnöke. - A tartalmi munkát kiszolgáló infrasrtuktúra hiánya miatt veszélybe kerülhetnek az olyan megszokott programok, mint például az autista gyerekek erdei iskolai napjai vagy a szülőklub foglalkozásai. Ezért most különösen számítunk (rászorulunk) a velünk szimpatizálók személyi jövedelemadójának 1 %-aira!.

Kérjük, ha érdemesnek találnak bennünket rá, győzzék meg rokonaikat, barátaikat és üzletfeleiket is, hogy az Autista Gyermekekért Egyesület számára ajánlják fel személyi jövedelamadójuk 1 %-át!

Az adományokat fogadó bankszámlaszám: 50800128-11029991