„Aranyos” siker a 22. KESI-Varjú Lajos röplabdás emlékversenyen

Vissza a címlapra
„Aranyos” siker a 22. KESI-Varjú Lajos röplabdás emlékversenyen

Szombaton rendezték meg a Lánchíd utcai iskola sportcsarnokában a 22. KESI-Varjú Lajos mini röplabdás emlékversenyt, ahol - mint idén már annyiszor -, a kecskemétiek nagyon sikeresen szerepeltek.

Az Arany János Általános Iskola és a Kecskeméti Sportiskola közös szervezésében, immár 22. alkalommal rendezték meg a versenyt az iskola volt igazgatójának emlékére. A verseny egyben az Országos Mini Bajnokság kvalifikációs fordulója is volt, így a KESI-Arany János Általános Iskola csapatának újabb aranyérme, ismét igazolta városunk dominanciáját.

Az ország legjobb együttesei jöttek el az emlékversenyre, hogy, megküzdjenek a kupagyőzelemért, és az értékes különdíjakért. Sokan szurkoltak a hazaiakért, akik jó játékkal, színvonalas mérkőzéseken keresztül jutottak el a tornagyőzelemig.

A KESI-Arany csapata 6. tornagyőzelmét aratta az idén! Az „aranyosok" mind az 5 mérkőzésüket megnyerve állhattak a torna végén a dobogó legfelső fokára.

A csoportmérkőzéseken sorrendben a Dunaújváros a Dág, majd a Pécs csapatát verték meg, majd a döntőbe jutásért az örök rivális Kaposvár csapata felett is győzedelmeskedtek.

A torna hangulatos eredményhirdetéssel ért véget, ahol a csapatok és a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékosok mellett, edzőiket is jutalmazták a szervezők.

A KESI-Arany csapatának a tagjai: Baracsi Balázs, Szűcs Norbert, Nagy Benedek, Lisku Illés, Farkas Péter, Fekete Zsombor, Csujok Gergely, Komáromi Ádám, Zoltai Bence, Faragó Botond, Nagy Levente, Dakó Levente.

Edző: Nagy Péter.

Kiemelkedő teljesítményéért Szűcs Norbert és Lisku Illés kapott különdíjat.