„Aranyos” diákok sikere a Lomis Puccparádé gálaműsoron

Vissza a címlapra
„Aranyos” diákok sikere a Lomis Puccparádé gálaműsoron

A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány által hirdetett TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01900 azonosító számú, „Gyűjts szelektíven, élj tudatosan! - a megoldás veled kezdődik" elnevezésű projekt keretében az iskola részt vett 2022. május 14-én szombaton a Lomis PuccParádé - hulladékból ruha és a ReBand - muzsikáló lim-lom programelemekhez kapcsolódó gálaműsoron.

A bevezetés, érdeklődés „Hulladékból ruha" elnevezésű pályázaton a már korábban bemutatott báli ruha nagy sikert aratott! A Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában került megrendezésre a döntőbe jutott ruhaköltemények elbírálása.

Az Arany János iskola 4.c osztályának bájos kis modellje, profikat meghazudtoló módon vonult végig a kifutón és ragyogtatta meg a ruhának minden díszét, ékességét.

A pedagógusok és tanulók büszkén tudatják, hogy I. helyezettek lettek! Ez azért is nagy öröm az iskolának, mert a sok tanulmányi és sportversenyek mellett, a manapság oly fontos környezettudatosság és újrahasznosítás területén is meg tudták mutatni mire képesek!

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése