Anyák napi virágkiszállítási akció Kecskeméten

Vissza a címlapra
Anyák napi virágkiszállítási akció Kecskeméten

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester felkérte a Kecskeméti Városfejlesztő Kft-t arra, hogy a Kecskemét Kártya rendszerén keresztül szervezze meg 2020. május 3-án, azaz Anyák napján a virágüzletekből történő házhozszállítást. Az akció célja kettős: egyrészt ezzel is csökkenthető a virágboltok zsúfoltsága, a járvány terjedésének veszélye. Másrészt az önkormányzat az akcióval szeretne köszönetet mondani azon virágboltoknak, amelyek bekapcsolódtak a városkártya rendszerébe, erősítve a helyi gazdaságot. (Fotó: pixabay)

Az akció Anyák napján, vasárnap 8-17 óra között tart.

Házhozszállítás igénylése esetén a csatlakozó boltok telefonon várják a megrendeléseket.

Attila Virágszalon, tel: 06-76/418-072

Floraland Virág és Ajándék, tel: 06-76/509-709

Széchenyi stny-i Virágüzlet, tel: 06-76/613-899

Florist Virágüzlet, tel: 06-76/322-594

Szalmarózsa Virágüzlet, tel: 06-20/957-4823

A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. 2020. április 30. 17 óráig várja az akcióhoz csatlakozni szándékozó további virágboltok jelentkezését: a 30/553-9244 telefonszámon.

Az együttműködés feltétele, hogy az adott virágbolt lépjen be a Kecskemét Kártya elfogadóhelyek közé.

A virág házhozszállításáért nem kell fizetni. Ennek költségét a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. vállalja magára oly módon, hogy szerződést köt a Meló-Diák szervezetével. Továbbá megállapodást köt a Kecskeméti Első Sor SE-tel, amely kerékpárral ingyenesen vállalja az adott napon a kiszállítást. Az egyesület így járul hozzá a járvány megfékezését szolgáló társadalmi szerepvállaláshoz.

A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. a virágok kiszállítására alkalmas kerékpáros táskákat vásárol, továbbá május 3-ára az egyesület rendelkezésére bocsájtja saját tulajdonú e-pedelec elektromos rásegítésű kerékpárját is.

A megrendelés, fizetés és kiszállítás menete: a vásárló telefonon megrendeli a virágot/ajándékot. Amennyiben rendelkezik Kecskemét kártyával, akkor megadja annak számát. A fizetés történhet átutalással, vagy készpénzben, amelyet a futárnak kell átadni. Ez esetben a pontos összeget kell átadni, mert a futár nem tud váltani, illetve visszaadni.

Tekintettel arra, hogy ilyen akcióra még nem került sor, kiszámíthatatlan, hogy mekkora lesz az igény. Ezért felhívjuk az üzletek és a vásárlók figyelmét arra, hogy a virágok kiszállítása a futárok kapacitásának függvényében történik majd.