Álláskeresők kaptak tájékoztatást

Vissza a címlapra

A Készenléti Rendőrség Bács-Kiskun megyében dolgozó toborzói Kalocsán, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán jártak.

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében is. A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja 2022. augusztus 3-án Kalocsán, a Foglalkoztatási Osztályon tartott tájékoztató előadást a környékbeli álláskeresőknek. A rendőrök a felvételi eljárásról, a várható szolgálati feladatokról valamint a javadalmazásról beszélgettek az érdeklődőkkel.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.