Adománygyűjtő akció a Malomban

Vissza a címlapra
Adománygyűjtő akció a Malomban

A Malom Központ és a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete újra közös adománygyűjtő akciót hirdetett. Erről számolt be az újágíróknak 2023. november 17-én, pénteken délután Rácz József, a Malom Központ igazgatója, Fehérné Nagy Emese, a KINCS elnöke és Pászti András kecskeméti önkormányzati képviselő.

A Malom Központ 2. emeletén 2023. november 17. és december 17. között lesz egy adománygyűjtőpontot, ahová vinni lehet tartós élelmiszereket, játékokat, könyveket, tisztálkodási és tisztítószereket, illetve jó minőségű ruhákat.

A Malom Központ 2013 óta, idén 10. éve vesz részt a Kecskemét és környéki rászoruló családok segítésében, mind adománygyűjtőpontként, mind pedig támogatóként. Ahogy minden évben, idén is 5 családnak nyújt segítséget a bevásárlóközpont 250.000 forintos adománya.

Az alapítvány önkéntesei még karácsony előtt eljuttatják az adományokat olyan kecskeméti családoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. Az elmúlt évtizedben több száz család, és több ezer kisgyermek arcára csalt már mosolyt a kezdeményezés.

Az akció mottója: "Az ünnepi időszak arról szól, hogy örömet szerezzünk másoknak, önzetlenül. Most közösen, veled együtt lehetünk a részesei a karácsonyi csodának. Segíts te is, hogy minél több helyi rászoruló család karácsonyát tegyük varázslatossá!"

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése