A sportcsarnokban tartották a Városi Idősek Napját

Vissza a címlapra
A sportcsarnokban tartották a Városi Idősek Napját

Idén a Messzi István Sportcsarnok volt a helyszíne a Városi Idősek Napjának. A 2019. október 11-én, pénteken délután rendezett programon szórakoztató gálaműsorral kedveskedett a város több mint ezer kecskeméti szépkorúnak. (Fotók: Vincze József)

Az Idősek Napja alkalmából minden évben arra szeretnék felhívni a figyelmet a szervezők, hogy mindenkinek megvan a világban a szerepe. Azok pedig, akik megélik az idős kort, már olyan sokat tettek le az asztalra, hogy pusztán munkásságuk nyomán megérdemlik a tiszteletet. Kecskeméten fontos szerepe van az örök fiataloknak is. A város éppen ezért támogatja, és elismeri őket.

A szépkorúakat Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntötte. Beszédében visszaemlékezett gyermekkorára és a nagyszüleivel töltött időkre. Beszédet mondott Dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága intézményvezetője is, majd átadták a Kecskeméti Idősügyi Tanács elismeréseit. Kitüntetést vehetett át Horváth Csilla a Szentcsalád Plébánia nyugdíjas klubjának aktív tagja, Mucsi Jenőné Népi Iparművészeti Gyűjtemény Kecskeméti Díszítőművészeti Körének vezetője, Halasi László népdalénekes és Hájas Barnabás a Kecskeméti Televízió szerkesztő-riportere, a Szieszta című magazinműsor szerkesztője.

A programra a koronát a „Cintányéros cudar világ" című operettgála tette fel, amit vastapssal köszöntek meg a szépkorúak a fellépő művészeknek.

Galéria (77 kép)

Összes kép letöltése