A Sportbálon adták át Kecskemét legjobb sportolóinak az elismeréseket

Vissza a címlapra
A Sportbálon adták át Kecskemét legjobb sportolóinak az elismeréseket

A sportnap zárásaként az Agórában 2020. február 1-jén, szombaton este tartott Sportbálon 16 díjat adtak át különböző kategóriákban. (Fotók: Vincze József)

1. Az „Év Sportolója" díj utánpótlás leány kategória győztese Ujfalvi Lili, a Kecskeméti Testedző Egyesület Birkózó Szakosztályának sportolója. A Mega-Sped Kft. által felajánlott díjat Kovács László ügyvezető, és Makány Annamária gazdasági igazgató adták át.

2. Az utánpótlás fiú kategória győztese Kolonics Milán, a BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű Sport Club Búvárúszó Szakosztályának versenyzője. A díjat a Félegyházi Pékség Kft. képviseletében Horváth Lajos kereskedelmi igazgató adta át.

3. A csapat sportágak kiemelkedő utánpótláskorú fiú sportolója kategória győztese Bogdán Bence, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola Röplabda Szakosztály sportolója. A díjat Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át.

4. Az egyéni sportágak utánpótlás csapat kategória győztese a BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű Sport Club Úszó Szakosztályának serülő fiú váltója. A díjat Aczél Péter, a BÁCSVÍZ Zrt. gazdasági igazgatója adta át.

5. Az Év utánpótlás csapata" kategória győztese a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola gyermek fiú röplabda csapata. A díjat Kiss Virág, a Kecskeméti Decathlon Áruház igazgatója adta át.

6. Az „Év Sportolója" díj felnőtt női kategória győztese Blaszák Lilla, a BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű Sport Club Búvárúszó Szakosztály sportolója. A díjat Horváth Attila, a Kecskeméti Termostar Kft. ügyvezetője adta át.

7. Az„Év Sportolója" díj felnőtt férfi kategória győztese Gálik Máté Benjámin, a Kecskeméti Tatami Centrum Sportegyesület sportolója. A Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által felajánlott díjat Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere adta át.

8. Az „Év Felnőtt Csapata" kategória győztese a Kecskeméti Röplabda Kft. felnőtt férfi röplabda csapata. A díjat Szabó Bernadett, a KIK-FOR Kft. Bérlakás- és Társasházkezelési osztályvezetője adta át.

9. Az egyéni sportág felnőtt csapat kategória győztese a Kecskeméti Testedző Egyesület Súlyemelő Szakosztályának felnőtt csapata. A díjat Virág Lajos, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke adta át.

10. A fogyatékkal élő női sportolók kategóriájának győztese Szvitacs Alexa para asztaliteniszező, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzője. A díjat H. Szabó Sándor, az Autoflex-Knott Kft. tulajdonos, ügyvezetője adta át.

11. A fogyatékkal élő férfi sportolók kategóriájának győztese Boronkay Péter, a Mercedes-Benz Gyár Kecskeméti Mozgáskorlátozottak Sportegyesület versenyzője. Boronkay Péter jelenleg külföldi edzőtáborban van, ezért a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. által felajánlott díjat Toponáry Gábor, a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége ügyvezető elnöke adta át a kecskeméti sportoló edzőjének, Németh Gyulának.

12. Az év szenior korú női sportolója kategória győztese Pászti Edit, a Kecskeméti Első Sor Egyesület sportolója. A díjat Arany Norbert, a Logall Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. műszaki igazgatója adta át.

13. Az év szenior korú férfi sportolója kategória győztese Nagy Noel, a Kecskeméti Testedző Egyesület Súlyemelő Szakosztály sportolója. A Bács Security Kft. által felajánlott díjat Sztachó-Pekáry István kecskeméti önkormányzati képviselő, az Önkormányzat Értékmegőrzési Bizottsága elnöke adta át.

14. Az „Év Edzője" díj kategória győztese Tihanics Tibor, a Kecskeméti Testedző Egyesület Birkózó Szakosztály vezetőedzője. A díjat Bogasov István, az IFESZ Ingatlanfejlesztő, Szolgáltató Kft. ügyvezetője adta át.

15. Grosán Pál, a Kecskeméti Spartacus és Közösségi Tér szenior sportolója Életműdíjban részesült. A díjat Ujhidy Tibor, a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége elnöke, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnökség tagja adta át.

16. A Média kategória győztese a KESPORT internetes hírportál. A díjat Harsányi Henrik tulajdonos vette át Vaszkó Józseftől, a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. városüzemeltetési főmérnökétől.

Galéria (42 kép)

Összes kép letöltése