A Piarista Iskola vezetői csapatába keres munkatársat

Vissza a címlapra
A Piarista Iskola vezetői csapatába keres munkatársat

A Piarista Általános Iskola vezetői csapatába keres munkatársat. Az intézményegység-vezető helyettesi megbízás az iskola Általános iskolai részébe szól, de egyben az egész intézmény vezetésébe is bekapcsolódik.

A munkakör elsősorban az általános iskola vezetői feladataiban való közreműködést jelenti: magába foglalja az iskola fejlesztését, tagozatok integrálását, a tanítói és tanári munka segítését, az operatív vezetésben való részvételt, klasszikus helyettesi feladatokat. A fejlesztés fókuszában az iskola piarista jellege, a 21. századi kompetenciák, korszerű pedagógia, az együttműködés szülőkkel, diákokkal, más piarista iskolákkal belföldön és külföldön, a diákok személyes kísérése áll. Az együttműködést, fejlődést a piarista iskolák hálózata, nemzetközi téren az Erasmus plus akkreditáció, továbbá belső és külső képzések segítik. A vezetői csapat munkáját kísérés, külön képzések támogatják.

Az ideális jelölt rendelkezik tanítói végzettséggel és gyakorlattal, idegennyelv tudással. Elvárás az egyházi kötődés, a proaktív gondolkodás, a személyes fejlődés és fejlesztés irányában való elkötelezettség, készség csapatmunkára.

Jelentkezni vagy érdeklődni szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel az

igazgato@kecskemet.piarista.hu címen lehet. Lehetőség van személyes egyeztetésre is. További információ az iskola honlapján található.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése