A Nagy Ugrásból Nagy Eső lett Kecskeméten

Vissza a címlapra
A Nagy Ugrásból Nagy Eső lett Kecskeméten

A vasárnap délutáni kecskeméti eső miatt elmaradt a mára hirdetett „Nagy Ugrás" a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A keol.hu fotósa ugyan odament, de a bejáratnál csak a pénztárosnőt és két biztonsági embert talált, mást nem.

Mint korábban megírtuk, a Benkó Zoltán Szabadidőközpont és a Domb Beach Strand is csatlakozott a WWF Magyarország által július 8-án, vasárnapra meghirdetett Nagy Ugráshoz, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az élővizek védelmére. Az elképzelés az volt, hogy vasárnap 15 órakor egyszerre csobbanhatnak a résztvevők a szabadidőközpontban is a vízbe.

Na ebből nem lett sajnos semmi az eső miatt. Noha már több mint egy évtizede Európa-szerte fontos üzenetet közvetít a Nagy Ugrás: amellett, hogy szuper nyári program egyszerre ugrani a vízbe, arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen fontos az ember és a természet közötti harmónia újjáélesztése. 

Csak remélni tudjuk, hogy csobbanás nélkül is elnyerte a figyelmet az akció és egyre többen gondolják úgy, hogy fontos az ember és a természet közötti harmónia újjáélesztése.