A KTE - FTC mérkőzés képekben

Vissza a címlapra
A KTE - FTC mérkőzés képekben

A KTE elvette a Ferencváros veretlenségét 2022. október 2-án Kecskeméten: a csapatunk 2-0-ra nyert hazai pályán a címvédő ellen. A hatalmas bravúrról Papp Attila és Nagy Dávid / PappVideo küldött remek fotógalériát a keol.hu-nak)

i1002Szabo.jpg

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: - Az első félidőben ült az a játék, amit elterveztünk. A válogatott szünet miatt a Ferencváros csak pár napja tudta elkezdeni a felkészülést erre a bajnokira, ellenben mi már három hete erre a találkozóra összpontosítunk. A pálya rossz állapota is nekünk kedvezett. Azt éreztem, tanácstalan a Ferencváros, habár az ország legjobb csapatáról van szó. Nagyon sokat gyakoroljuk edzéseken az üres területekbe való bemozgásokat és a labdaszerzések utáni gyors átmeneteket, ez meglátszott ezen a meccsen is. Külön öröm számomra, hogy a kreatív támadóink ötletesen játszottak a támadóharmadban, jól cseleztek, bátran futballoztak. Néhol szerencsénk volt, illetve a kapusunk is szenzációsan védett. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, és a győzelemhez kellett a nagyszerű közönségünk is. Ahogy fáradtunk, úgy volt egyre nagyobb szükségünk a támogatásra, köszönjük a szurkolást!

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője: - Könnyű összefoglalni a meccset: nagyon rosszul kezdtünk, nem voltunk agresszívek, kaptunk két gólt, és hiába javult fel a játékunk a szünet után, nem sikerült betalálnunk. Fontos tanulság, hogy semmilyen körülmények között nem szabad így játszanunk. Ma minden ellenünk volt. A válogatott szünet után mindig fontos az első meccs, sajnos nekünk ez ma nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Nem szabad bűnbakokat és okokat keresnünk, a csapat mindent megtett a pályán, minden mást nyugodtan kell kielemeznünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Kecskeméti TE: Történelmet írtunk a Ferencváros ellen

Galéria (101 kép)

Összes kép letöltése