A felsősök is medencébe ugrottak szerdán a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Vissza a címlapra
A felsősök is medencébe ugrottak szerdán a Kecskeméti Református Általános Iskolában

A felső tagozatosok versenyével folytatódott szerdán a Kecskeméti Református Iskolában a „Házi úszóbajnokság". Amelyen már az iskola új sportcsillaga, Szili Ágnes (a fotón), aki a hétvégén a Kecskeméti Fürdőben megrendezett V. Rövidpályás Uszonyos és Búvárúszó Országos Bajnokságon a legeredményesebb gyermek korosztályos lett, most az 5.a osztály színeiben versenyzőként csobbant a medencébe.

Mint tegnap megírtuk, december 12-én, kedden kezdődött meg a Kecskeméti Református Általános Iskolában az idén 13 éves, hagyományos, két napos házi úszóverseny. Mely most az 5-8. osztályosok versenyével folytatódott.

Kecskeméten közismert, hogy a Református Általános Iskolában - mely saját uszodával rendelkezik - minden gyermek számára van úszásoktatás, és minden második évben indul úszó tagozatos osztály is. Jelenleg második évfolyamos az első angol két tanítási nyelvű-úszó tagozatos osztály, mely képzés rendkívül sikeresnek bizonyult, és a szülők körében nagy népszerűségnek örvend.

A 2018/2019-es tanévben induló első osztályok számára is kínálni fogja az iskola az úszást, mint mozgásformát. Az iskola iránt érdeklődő szülők jelentkezését várják az iskola titkárságán.

Galéria (52 kép)

Összes kép letöltése