A 15. jótékonysági bált rendezték meg a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában

Vissza a címlapra

Idén immár 15. alkalommal rendezte át bálteremmé a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola auláját a Corvin, az Emberközpontú Nevelésért Alapítvány. A hagyományos jótékonysági bál - melynek bevétele az alapítványt, illetve azon keresztül az iskola diákjait támogatja - ezúttal 270 vendégnek nyújtott feledhetetlen élményt, és még ennél is többen, 550-en vásároltak támogatói jegyet. A jótékony célt 54 vállalkozás, szervezet, cég is támogatta, a felajánlott tombolatárgyak száma pedig 215 volt.

A szombat (február 10-i) esti program díszvendégei többek között Leviczky Cirill, a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság elnöke, a Kecskeméti Szakképző Centrum igazgatója és Dr. Főzőné Tímár Éva, a Bolyai János Gimnázium igazgatója voltak.

A műsorban felléptek a Step&Go, a Kecskeméti Kodály Zoltán Általános Iskola és Középiskola Néptáncművészeti Tanszakának diákjai, a Rock & Roll, a First Step Dance, valamint az iskola tanárai. Köszöntő beszédet dr. Lóczi László igazgató mondott.

Ez volt a báli menü:

Hideg előétel: Kacsa rilette és jérce galantin majonézes saláta kanapén

Főétel: Pulykamell rolád, cheddar sajttal és sonkával töltve pirított magvas köntösben, Pankó morzsában sült sertésjava pesto habbal, Currys csirkemell érmék kókusztejben párolva, Roston sült füstölt mozzarella, Grillezett zöldség kavalkád, Burgonyapüré, Párolt jázmin rizs

Saláta: Oliva olajos kevertsaláta joghurtos öntettel

Desszert: Somlói galuska csokoládés málnaöntettel