4 Points Steak House – megújult a Sheraton étterme

Vissza a címlapra
4 Points Steak House – megújult a Sheraton étterme

Alig pár hete 4 Points Steak House néven új étlappal várja vendégeit a Four Points by Sheraton hotel étterme. Pénteken este étlapkóstolóval egybekötött eseményen mutatták be a kínálatot a törzsvendégeknek.

Köszöntőjében Polgár Tibor igazgató elmondta, már az első hetek visszajelzései azt mutatják, jó döntés volt az étlap steak irányába történő megújítása. Úgy tűnik, egy eddig hiányolt kínálatot sikerült evvel pótolni a városban, mert nemcsak a szállóvendégek megelégedésére váltottak, de sok városi vendég is örömmel tér vissza.

Bodócs László Executive Chef miután bemutatta csapatát, elmondta, hogy a gazdag felsorolásból nem hiányzik többféle hal-, szárnyas- és mangalicából készült étel, illetve étlapon szerepel az Argentína Rib eye, Uruguay Bottom Flap, New York strip vagy a Chuck flap, Ausztrália / Új-Zéland kínálatából a Wagyu Teres Major, Tendrloin (bélszín) vagy Chateaubriand (dupla bélszín). Európából Skóciai Angus T-Bone, Báránygerinc, hogy csak ízelítőt adjon a kínálatból. A steaket faszénen sütik meg, így kap a hús füstös ízt, ami a kellemes nyári grillezés élményét idézi. A húsokhoz a köretet, mártást vagy ragut, a különböző fűszervajak közül a tetszőt mindenki a saját ízlésének megfelelően párosíthatja, de természetesen a kollégák szívesen ajánlanak is, ugyanúgy, ahogy az ételhez illő bort is.

A büfészigeteknél az étlapról összeállított falatokat kóstoltak a vendégek, a kulináris élvezetek mellé a DiVino Borbár biztosította a minőségi borokat.

Az est folyamán a kellemes hangulatról a Niasoul duó gondoskodott.

welcome drink: Frittmann Gold pezsgő

Live stations:

Tenger: Vörös tonhal, maracuya, mesculin saláta, wasabi hab

Bor: Frittmann Rosé Cuveé

Pasta: Garganelli, arrabbiata, parmesan

Bor: Miklós Csabi Blanné Sauvignon Blanc

Az egészben sült: Uruguayi fartő, chilis ananász, thai sült rizs

Bor: Dúzsi Tamás-Birtokbor

Faszén: Argentin rib eye, zöldbors mártás, sült hagymás burgonyapüré

Bor: Dúzsi Tamás -Merlot

Fald fel Amerikát: Cheese cake, trópusi gyümölcsök, Brownie, fehércsokoládé, mogyoró

Bor: Árvay Angelika Édesem késői szüret

Az étlap megtekinthető az étterem honlapján: http://fourpointskecskemet.hu/bistorant/etlap

Asztalfoglalás: 76/ 888-500, kecskemet@bistorant.hu

(Fotók: Magyar Szabolcs)

Galéria (9 kép)

Összes kép letöltése