210.500 forintnyi jótékonyság masszírozással

Vissza a címlapra

Ennyit masszíroztak össze jótékony céllal a kecskeméti székhelyű Autista Gyermekekért Egyesület javára 24 órás non-stop munkával a shiatsu masszázs magyarországi képviselői. Az akció helyszíne a Hoffman János utcai Ananda Jógastúdió volt. (A cím alatti fotó illusztráció)

Korábban megírtuk, hogy 24 órán keresztül folyamatos, ingyenes lehetőséget kínálnak a shiatsu masszázs kipróbálására, óránként egyidejűleg öt személynek Kecskeméten, szombaton 9 órától vasárnap 9 óráig. Az akcióban befolyt adományokkal a kecskeméti székhelyű Autista Gyermekekért Egyesületet kívánják támogatni.

A shiatsu masszázs magyarországi képviselői ugyanis évente összejönnek valahol az országban, hogy kicseréljék tapasztalataikat. Idén Kecskemétet választották találkozójuk színhelyéül. A rendezvény kísérőprogramja volt a nagy érdeklődést kiváltó kezdeményezés.

Minden találkozójuk színhelyén kiválasztanak egy helyi civil szervezetet, amelynek javára adományokat gyűjtenek a rendezvény ideje alatt. Választásuk ezúttal az "esőemberek" sorsának jobbításáért 18 éve dolgozó, kecskeméti székhelyű Autista Gyermekekért Egyesületre esett.

Szombaton 9-től vasárnap 9-ig 120 vendéget masszíroztak meg ingyen. A vendégek adományait gyűjtötték össze egy lezárt perselyben. Ezt vasárnap 9 órakor nyitották fel és összesen 210.500 forint volt benne. Amit azonnal átadtak Diósné Nyúl Tündének, az AGYE elnökségi tagjának.

(A képgaléria fotóit telefonnal készítették, ezért nem a legtökéletesebb képek lettek. Mivel azonban a jótékony célú masszírozás minden shiatsu résztvevője szerepel a fotókon, ezért örömmel közöljük.)