Nem a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál nyitja idén a kecskeméti báli szezont

Vissza a címlapra

Évek óta nem történt olyan, mint ami idén bekövetkezett: nem a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál nyitja meg a báli szezont a városban. Egy héttel megelőzi ugyanis a kadafalvi, a ballószögi és a helvéciai polgárőr egyesületek által szervezett jótékonysági bál: az eseményt 2018. január 13-án, szombaton 19 órakor tartják a Kadafalvi Általános Iskolában. (A fotót a 2017-es bálon készítette Vincze József)

Csak egy hét múlva, január 20-án, szombaton követi majd a kadafalvi bált a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben. Szomorkodniuk azonban a "második" bál résztvevőinek sem kell majd: a rangos esemény vendégkörét tekintve ugyanis évek óta elmondható, hogy Kecskemét és környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vesznek részt a bálon. Ezért nem véletlen, hogy különösebb reklám nélkül is gyorsan elfogytak a jegyek.

Az Est Házigazdája Harsányi Levente lesz. A fővédnök Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán (Egészségügyért Felelős Államtitkár), a védnökök pedig Dr. Svébis Mihály (Bács-Kiskun Megyei Kórház Főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét Város Polgármestere), Kovács Ernő (Kormánymegbízott Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal), Rideg László (Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnöke), Dr. Zombor Gábor (Országgyűlési Képviselő).

Program:

• 18.30 - 19:30 Vendégfogadás

• Dr. Svébis Mihály köszöntője

• Rácz Gergő műsora

• Gönczi Gábor és a Smile

• Tombola

• Éjféli büfé

Welcome:

Pohár Pezsgő Vagy Aperol Spritz Vagy Narancslé • Fűszeres Sajtkrém Szőlővel, Dióval, Sütőtök Céklával, Pármai Sonkával • Humusz Pitával • Lazacpástétom Mascarponéval

Előétel, Leves:

A) Sertésszűzzel Töltött Kacsaballotin, Füstölt Paprikás Zsendice, Padlizsánkrémes Tarte, Gorgonzolás Csíki Saláta • Borjúragu Leves Lilaburgonya Gombóccal

B) Marinírozott Patisszon, Grillezett-Pácolt Cukkíni, Füstölt Paprikás Zsendice, Padlizsánkrémes Tarte, Gorgonzolás Csíki Saláta • Édesburgonya Krémleves Lilaburgonya Gombóccal

Főételek Büféasztalon:

• Sáfrányos Paella, Polippal, Csirkével, Tintahallal, Garnélával (G, L)

• Csirkemell Rukkolával És Ricottával Töltve Parmezánmártásban (G)

• Kacsacomb Sült Céklás Meggyraguval (G, L)

• Vörösboros Mangalica Pofa Pörkölt (G, L)

• Vendég Előtt Szeletelve: Uruguayi Marhafartő, Zöldbors Mártás

• Pasta Station: Erdei Gombás Penne

• Vajban Párolt Gyökérzöldségek • Sült Hagymás Burgonyapüré

• Kapros Juhtúrós Spécli

Desszert:

Dobostorta • Rákóczi Túrós Pohárban • Császármorzsa Bodzás Eperraguval • Kávés Profiterol

Éjféli Menü: Mini Töltött Káposzta, Friss Kenyér.

Itt pedig (a lenti plakáton) a kadafalvi bál programja látható!