VI. Alsószéktói 24 órás futás

Vissza a címlapra
VI. Alsószéktói 24 órás futás

2019. szeptember 28-án, szombaton 10 órától szeptember 29-én, vasárnap 10 óráig lesz idén a 24 órás futás Kecskeméten, a Szeleifalui Melinda Parkban (a Helvéciai út jobb oldalán). A programot ezúttal is a Kecskemét Alsószéktóért Egyesület rendezi. (A fotó 2017-ben készült)

Immár hatodik alkalommal várják a kecskeméti óvodásokat, általános- és középiskolásokat a rendezvényre, ahol mindenki jól érezheti magát. Természetesen a kísérő pedagógusok, szülők és nagyszülők kedvében is szeretnének járni a rendezők: vidám zeneszó lesz az esemény helyszínén. A futás mellett érdekes programok és vetélkedők is lesznek.

Az egyesület a támogatók segítségével színvonalas ellátást biztosít a résztvevőknek, így a sportolás mellett senki nem marad éhes vagy szomjas.

Az ALSÓSZÉKTÓI 24 órás futás, olyan városi szintű program, amely az aktuális éves rekord megdöntése mellett, kikapcsolódást, szórakozást jelent a sportoló fiataloknak. A szervezők szándéka szerint ez az esemény egy hangulatos találkozási pont lehet a Kecskeméti diákok számára.

Hogyan zajlik az ALSÓSZÉKTÓI 24 órás futás?

A testnevelők a jelentkezéseikkel segítik a szervezőket. Kérik, hogy az iskolák képviselői jelezzék e-mail-ben az tervezett érkezésük időpontját.

Amennyiben a diákok más időpontban érkeznek kísérő nélkül, azok a regisztrációnál jelentkezzenek és bármelyik szervező segítségét kérhetik. (24 órában állnak a rendelkezésükre)

START: szeptember 28-án, szombaton 10 órakor.

Éjszaka 22 órától reggel 6 óráig elsősorban a középiskolások és a felnőttek részvételére számítanak.

CÉL: szeptember 29-én, vasárnap 10 óra. Ezt követően ünnepélyes eredményhirdetés, amelyen a legeredményesebb iskolákat a korábbi évekhez hasonlóan jutalmazzák. Sportszervásárlási utalványt kapnak.