Továbbra is az élmezőny sarkában maradna a KTE-Piroska Szörp

Vissza a címlapra
Továbbra is az élmezőny sarkában maradna a KTE-Piroska Szörp

Nyíregyházára utazik pénteken a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. Bujdosó Mátéék 19.00 órakor a Continental Arénában vívják soros bajnoki mérkőzésüket a tabella 10. helyén állomásozó házigazdák ellen.

A Nyíregyháza csupán egy győzelmet jegyezhet az őszi idényben, október elején a Balassagyarmat otthonában győztek 24-23-ra. Döntetlent játszottak a Mizse KC és a Balmazújváros ellen, így 4 egységet gyűjtöttek a pontvadászatban. A KTE-Piroska Szörp ugyan beragadt a rajtnál, ám az utóbbi hetekben lendületet vett és sorra nyeri mérkőzéseit a bajnokságban és a Magyar Kupában. Ezzel együtt koncentrálnia kell, ha győzni akar Nyíregyházán, hiszen a hazaiak számára égetően fontos a pontok megszerzése, ha el akarnak mozdulni a veszélyzónából.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: - Nehéz meccsre számítok, mert a Nyíregyháza nincs kedvező helyzetben. Mi magunkra figyelünk, szeretnénk folytatni az elmúlt hetek remek sorozatát. Győznünk kell, mert nem szeretnénk leszakadni az élmezőnytől, és egy Nyíregyháza elleni győzelemmel életben tartanánk a szezon elején kitűzött célunkat!

Nyíregyházi SN Kft. - KTE-Piroska Szörp

Férfi kézilabda NB I/B. Keleti-csoport, 8. forduló

2018. november 16. péntek, 19.00 óra

Nyíregyháza, Continental Aréna

Vezeti: Bába, Horváth