Tél-űző Domb-futás a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Vissza a címlapra
Tél-űző Domb-futás a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Február első szombatján nemcsak a medve csapott fel időjósnak, de a futók is kivették a részüket a feladatból. Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban nem láttak ugyan medvét, ezért a futók „űzték el a telet" a Domb-körül.

Bár az időjárás kegyes volt hozzájuk, azonban sokan el sem hitték, hogy milyen kellemesen lehet futni az alig ébredező természetben. A több mint 70 induló havat ugyan már nem láthatott az útvonalon, azért az esős idő hagyott nyomot maga után.

A verseny a szokásoknak megfelelően az ovisok futamával kezdődött. Őket követték az alsó tagozatosok, majd 10 órakor a IUSITITA-kör (3,5km) résztvevői. Felkészültségtől függően lehetett 1-2-3 kört futni.

A Domb-futás hivatalos távja 7 kilométer, amit ezúttal Baranyi Zoltán tett meg a leggyorsabban ( 29:02). Őt követte Káldi Csaba (30:07) és Görbe József (31:54). A nőknél T. Nagy Magdolna érkezett elsőként (39:22), megelőzve Barnáné Bozorádi Petát (39:43) és Minda Andreát (40:16).

Akiknek nem volt elég a két kör, azok futottak még egy bónusz-kört. Közülük az aranyérmet Vajda Zoltán (42:41) kapta, míg az ezüstérmet Zsombok Gyula(44:42), a bronzérmet Baukó Ferenc (45:03) nyakába akasztották.

A versenyt támogatták: Modern Home Stúdió, Nemzeti Együttműködés Alap, Kecskeméti Városi Szabadidősport Szövetség, Bácsvíz Zrt. Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont.

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése