SG Kecskemét Futsal: Hatpontos meccs vár a csapatra a Csömör ellen

Vissza a címlapra
SG Kecskemét Futsal: Hatpontos meccs vár a csapatra a Csömör ellen

November 25-én, hétfőn 19:00 órakor újra hazai környezetben lép pályára az SG Kecskemét Futsal az élvonalbeli bajnokság 11. fordulójában. A szintén 7 pontos Rubeola FC Csömört látják vendégül a Messzi István sportcsarnokban.

Az ellenfél az utóbbi fordulókban jól teljesített, és öt egységet is begyűjtöttek, míg a kecskemétiek szoros csatákat vívtak, de csak a DEAC ellen tudtak pontokat szerezni. Izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen aki nyerni tudna hétfőn, az nagy lépést tesz, hogy felzárkózzon a tabella sűrű középmezőnyéhez.

A találkozó szünetében játékra várja klubunk a 8-13 év között gyermekeket! Ügyességi vetélkedőt szervezünk, amely végén mozijeggyel gazdagodhat a leggyorsabb versenyző. A játékra öt nevezést tudunk elfogadni. Regisztrálni a meccset megelőzően a játékvezetői asztalnál lehet!

Koós Károly vezetőedző így látja az esélyeiket: - Az elmúlt hetekben sikerült jó teljesítményt nyújtani, de csak a Debrecen ellen nyertünk. Veszprémben és a Nyírgyulaj ellen alulmaradtunk. Ettől függetlenül pozitívként élte meg a csapat az elmúlt időszakot. A Csömör a kezdeti nehézségek után az elmúlt meccseken rendkívül jó eredményeket ért el. Döntetlen játszott a Haladással, Dunaferrel, majd győztek a Fradi ellen. Biztos vagyok benne, hogy egy végletekig izgalmas meccset fognak látni a szurkolók hétfőn a Messzi István sportcsarnokban. A vendégek mindent megtesznek majd, hogy győzzenek, és bebiztosítsák helyüket a középmezőnyben, de mindent megteszünk majd mi is, hogy megszerezzük a három pontot. Bízom a srácokban, a héten elvégzett munka reméljük hasonló eredménnyel párosul majd, mint legutóbbi hazai meccsünkön, a DEAC ellen.

Dobosi Zsolt, az SG Kecskemét Futsal csapatkapitánya pedig így vélekedik előzetesen: - Fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk, és az eltervezett taktika minden elemét betartsuk. Emellé kell párosuljon, hogy a stabil teljesítményt a meccs végéig ki kell nyújtanunk, illetve a támadások befejezését is pontosabbra kell szabni. Az előző két meccsen a végére fogytunk el, most nem eshetünk ebbe a hibába. Tudjuk, hogy milyen játékot képvisel a Csömör, felkészülten várjuk a hétfőt. Szurkolóink segítségével kiharcolhatjuk a győzelmet!

SG Kecskemét Futsal - Rubeola FC Csömör

férfi futsal NBI., 11. forduló

2019.11.25., 19:00

Messzi István sportcsarnok