SG Kecskemét Futsal - A hazai közönség és a csapategység vezethet győzelemre

Vissza a címlapra
SG Kecskemét Futsal - A hazai közönség és a csapategység vezethet győzelemre

Hétfőn 19:00 órakor az idei bajnokság egyik meglepetéscsapata érkezik a Messzi István sportcsarnokba.

A DEAC a tabella ötödik helyén áll jelenleg, és nem érdemtelenül, hiszen olyan csapatok hajtottak fejet a fiatal hajdúságiak előtt, mint a Fradi, vagy az Aramis SE.

A kecskemétieknél lehetnek hiányzók, de Kovács József szerint a hazai közönség és a csapategység eredményre vezethet az agilis, fiatal debreceniek ellen.

- Az elmúlt hetekben minden tőlünk telhetőt megtettünk a tréningeken, edzőmeccseken, hogy jó formában folytathassuk a válogatott miatti szünet után a bajnokságot. Ugyan vannak kisebb-nagyobb sérülések a csapaton belül, de elszántak vagyunk mindnyájan, és szeretnénk megmutatni, hogy helyünk van a legjobbak között. A DEAC együttesét előzetesen senki nem várta a mezőny élbolyába, erre ők rácáfoltak. Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs áll előttünk, ellenfelünk jó erőkből áll. Én úgy gondolom, hogy a jó csapatszellem és a hazai közönség lehet majd a mi fegyverünk. Ha mindenki a maximumot nyújtja majd hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban, akkor megszerezhetjük a győzelmet! Kemény, harcos, közönségszórakoztató összecsapásra van kilátás. Bízom benne, hogy minél többen drukkolnak majd nekünk a helyszínen!

SG Kecskemét Futsal - DEAC

férfi futsal NBI, 8. forduló

2019. november 04., 19:00 óra

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok