Rangos nemzetközi uszonyosúszó verseny lesz a Kecskeméti Fürdőben

Vissza a címlapra
Rangos nemzetközi uszonyosúszó verseny lesz a Kecskeméti Fürdőben

2019. november 30-án szombaton és december 1-jén vasárnap kerül sor a Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozójára a BÁCSVÍZ KVSC Búvárúszó Szakosztálya szervezésében a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett Kecskeméti Fürdőben.

November végén ismét Kecskemétre látogatnak a legfiatalabb uszonyosúszók, hogy összemérjék tudásukat nemzetközi szinten. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő világtalálkozó célja a versenyzési lehetőség biztosítása a 2004-ben és az azelőtt született sportolók számára, ugyanis részükre nincs rangosabb nemzetközi verseny, míg a junior és felnőtt korosztályok számára minden évben rendeznek kontinens- vagy világbajnokságot.

Az évről-évre sikeresebb rendezvény nevezése még tart, de már most látszódik, hogy az Ifjúsági, Serdülő és Gyermek korosztályokat érintő megmérettetésen a hazai legeredményesebb klubok mellett képviseltetni fogják magukat török, belga, francia, olasz, cseh, szlovák, horvát, orosz, fehérorosz és osztrák csapatok is. A résztvevők várható létszáma 250-300 főre tehető. A futamokra a Kecskeméti Fürdő 50 méteres versenymedencéjében kerül sor november 30-án szombaton 9.00-12.30 és 14.00-20.00 óra között, valamint december 1-jén vasárnap 9.00-14.00 óra között.

Bővebb információkért látogasson el a rendezvény Facebook oldalára.

(Forrás: hiros-sport.hu)