Radics Kálmán Grassroots-díjat kapott

Vissza a címlapra
Radics Kálmán Grassroots-díjat kapott

Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja adta át Radics Kálmánnak (a fotón balról az első) a Hit és Sport Alapítvány kecskeméti elnökének, a Kecskeméten évente megrendezett Grassroots Kupa főszervezőjének 2019. szeptember 28-án, szombaton az elismerést.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) edzőközpontjában tartották szombaton a Bozsik tanévnyitó fesztivált, melyen a Bozsik intézményi és egyesületi programjának résztvevői mellett a Grassroots Szociális Program szervezetei is részt vettek. Az MLSZ partnerszervezete, a kecskeméti központú Hit és Sport Alapítvány öt csapatot vitt a tanévnyitóra: a Bihari Gyermekotthoni Központ, valamint Mónosbél, Szolnok, Somogyvár és Kiskunhalas gyermekotthonainak Grassroots csapatai voltak jelen, és játszottak körmérkőzéses rendszerben.

A tanévnyitón a FIFA és az UEFA képviselői is jelen voltak. Az eseményen az elmúlt év teljesítménye alapján díjakat is átadott Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja. Ebben az évben Petrika Ibolya, a Grassroots Szociális Program vezetőjének javaslatára a kecskeméti Radics Kálmán, a Hit és Sport Alapítvány elnöke is megkapta az elismerést, egy futball-labda alakú kristályvázát.

- Azt gondolom, hogy a díjjal elsősorban munkatársaim kitartó és becsületes munkáját ismerte el az MLSZ. A díj egyben kötelezi az alapítványt arra, hogy a továbbiakban is alázattal szolgálja a gyermekvédelemben nevelkedő, sportolni szerető gyermekek pályafutását - nyilatkozta hírportálunknak Radics Kálmán.

Galéria (23 kép)

Összes kép letöltése