Pénteken kézilabda örökrangadó lesz Kecskeméten

Vissza a címlapra
Pénteken kézilabda örökrangadó lesz Kecskeméten

Az őszi szezon egyik legjobban várt kézilabda mérkőzése következik, a KTE-Piroska Szörp - Mizse KC rangadó. A megyei "El Clasico" pénteken 19.00 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

Egyik gárda sem vett villámrajtot a bajnokságban, a házigazdák a Magyar Kupában ugyan nagyszerű mérkőzésen legyőzték a Békés gárdáját, ám ezt követően az Orosháza, a PLER és a DEAC ellen nem sikerült pontot szerezniük a bajnkságban. Az elmúlt héten azonban ádáz csatában felülkerekedtek az Ózd együttesén, ami a borsodiak otthonában jelentős fegyvertény. A KTE bízik abban, hogy a rossz széria a múlté, és a szombat esti diadal után folytatódik a jó sorozat.

A Mizse KC hullámzó formát mutat, az első fordulóban 11 góllal kikapott Balassagyarmaton, majd egy héttel később 13 találattal múlta felül a Székácsot. Döntetlent játszott Nyíregyházán, de legutóbb hét góllal kikapott hazai pályán az Algyőtől.

Igazi ki-ki meccsre és persze a derbit övező forró hangulatra számíthatnak tehát az érdeklődők pénteken 19.00 órakor a kunok és jászok rangadóján.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: - Talán most az egyszer azt tudom mondani, hogy ez a meccs nem olyan lesz, mint a többi. A rajtnál beragadtunk, nem úgy kezdtük a szezont, ahogy szerettük volna. Szerencsére az elmúlt héten nyerni tudtunk Ózdon, ez lökést adhat a fiúknak, mindenképpen javítani szeretnénk a DEAC elleni fiaskót és itthon akarjuk tartani a pontokat. Persze, hogy felfokozott hangulatban várja mindenki a találkozót, de a profi játékosokat ez nem nyomaszthatja, sőt, előre kell hogy vigye a csapatot.

Kecskeméti TE-Piroska Szörp vs Mizse KC

NBI B férfi felnőtt Keleti-csoport, 5. forduló

2018. 10. 12. péntek, 19.00 óra

Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Asztalos, Bárkányi