Nem hibázhat a KTE-Piroska Szörp

Vissza a címlapra

Bujdosó Mátéék pénteken 19.00 órakor a Nyíregyháza alakulatát fogadják a Messzi István sportcsarnokban. A nyírségiek ősszel nem játszottak kirobbanó formában, ennek ellenére 5 góllal legyőzték a Kecskemétet a Continental Arénában (25-20).

Tavasszal magára talált a Nyíregyháza, bár az utolsó két fordulóban kikapott a Balmazújvárostól és az Algyő gárdájától is, míg Ocsovai Zsolt tanítványai igen jó szériát tudhatnak maguk mögött. Aggodalomra adhat okot azonban a múltheti, Székács elleni második félidei játék. Bár a KTE-Piroska Szörp végül elhozta a pontokat Törökszentmiklósról; egy félidőnyi hullámzó játék biztosan nem fér bele a Níregyháza ellen.

Hajrájához közeledik a bajnokság, már nincs több lehetőség a hibázásra, és a KTE-Piroska Szörp csapatának fél szemmel figyelnie kell közvetlen riválisait, az Algyőt és a Békés csapatát is.

Ocsovai Zsolt vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): - Újabb nagy csata vár a srácokra. A Nyíregyháza ellen javítanunk kell, hiszen ősszel kikaptunk tőlük. Nagyon jó tavaszt futnak, öt győzelemmel és két vereséggel állnak a szezonban, így a pénteki derbi nem lesz sétagalopp. Remélem okultunk a múltheti meccsből; a figyelmünk egy pillanatra sem lankadhat. Itthon kell tartanunk a két pontot! A céljaink karnyújtásnyira vannak, a sorsunk a saját kezünkben van!

KTE-Piroska Szörp - Nyíregyházi SN KFT

Férfi kézilabda NB I B/ Keleti-csoport, 19. forduló

2019. április 05. péntek, 19.00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Felhő, Öcsi