Négy bajnoki címet ünnepelhet a BÁCSVÍZ KVSC csapata

Vissza a címlapra
Négy bajnoki címet ünnepelhet a BÁCSVÍZ KVSC csapata

Az Országos Vidék Bajnokságot rendhagyó módon a kitűnő versenyzési feltételeket nyújtó és a versenyzők számára motiváló helyszínen a Duna Arénában rendezték meg a hétvégén. A versenyen 56 egyesület 553 versenyzője 2786 alkalommal állt rajtkőre.

A BÁCSVÍZ KVSC csapata 16 versenyzővel vett részt a megmérettetésen gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályokban. A három napos megmérettetésen 79 számban indultak, és a rajtok közel felében egyéni csúcsok születtek.

A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői több bajnoki címet is elhoztak a patinás versenyről. Váltó számokban a 4x200 méter és 4x100 méter fiú gyorsváltó, míg a lányoknál a 4x200 méter gyorsváltó ért elsőként célba. Ezen kívül a 4x100 méter lány gyorsváltó a bronzéremnek is örülhetett. A fiú váltók tagjai: Garajszki Máté, Fekete Miklós, Demjén Bátor, Magony Joshua, Lajter Szabolcs, a lány váltóké: Bogdán Luca, Pajor Franciska, Pap Kata, Kerekes Luca, Fazekas Nóra.

*  BÁCSVÍZ KVSC 4x200m lány gyors váltó - Bajnok

A BÁCSVÍZ KVSC legeredményesebb fiú versenyzője Garajszki Máté volt, aki 200 méter háton bajnoki címet szerzett, továbbá 100 méter háton és 1500 méter gyorson 2. lett. A lányok közül Pajor Franciska teljesítménye emelkedett ki, aki 800 méter gyorson 2., 100m, 200m és 400 méter gyors versenyszámokban 3. helyezést ért el. Éremszerző még Demjén Bátor, aki bronzéremmel tért haza az 1500 méter gyorsúszás versenyszámáról.

További pontszerzők és egyéni csúcsot úszók: Czeglédi Kenéz, Gál Olivér, Gyöngyi Dominik, Márhoffer Soma, Ölvödi Soma, Tóth Molli.

Felkészítő edzők: Novotny Attila, Bálint Zoltán, Nagy Zoltán

* BÁCSVÍZ KVSC fiú gyors váltó - Bajnok