Megye I.: Magabiztos győzelem a Bácsalmás ellen

Vissza a címlapra
Megye I.: Magabiztos győzelem a Bácsalmás ellen

Szabó Tibor csapata szombaton a Bácsalmást fogadta a Széktóiban, és az első perctől esélyeshez méltóan futballozva, magabiztos játékkal húzta be a három pontot.

Szinte alig kezdődött el a találkozó, máris ziccereink voltak, Nádudvari kapufát lőtt, de Szabó is betalálhatott volna. A nyomás már a 4. percben góllá érett, Nádudvari beadását Salami fejelte a léc alá (1-0). A folytatásban aztán továbbra is megvoltak a helyzeteink, a 12. percben Maczelka használt ki egy kapu előtti kavarodást (2-0), majd nem sokkal később Salami lekészítéséből Balog lőtte ki a bal alsót (3-0). A Bácsalmás a kapunkig sem nagyon jutott el, emellett kényszerű cserék is nehezítették a dolgukat, ráadásul a szünetig rövidre is zártuk a fontos kérdéseket. Toricska szép cselei és beadása után Salami ismét fejjel volt eredményes (4-0), majd a szünet előtt Balog labdájából kilépve értékesítette ziccerét (5-0).

Fordulás után megint gyors gólt láthattunk, Nádudvari beadására ezúttal Balog robbant be középen (6-0). Szabó Tibor igyekezett mindenkinek lehetőséget adni, s bár továbbra is fölényben voltunk, egy ideig megúszta kapott gól nélkül a PVSE. A 65. percben aztán a meccs legszebb találatát láthattunk, Nádudvari jó 20 méterről, kapásból volt eredményes (7-0). A végeredményt két cserejátékos hozta össze, Tóth lapos beadására Nagy érkezett (8-0).

Csapatunk ezzel továbbra is hibátlan, május 5-én (szombaton) egy igazi rangadó következik, a KHTK vendégei leszünk 17:00-ás kezdéssel

Kecskemét - Bácsalmás 8-0 (5-0)

Megye I. 23. forduló, Széktói Stadion

Kecskemét: Belecan - Rozsi (Hajnal 74.), Urbán, Farkas - Toricska (Fűzfa 68.), Terbe, Maczelka (Nagy 46.), Nádudvari - Szabó (Tóth 68.) - Balog (Vladul 68.), Salami.

Bácsalmás: Eckert - Princz, Baladin, Turi, Hernády (Nincsevics 72.), Snyehola, Sibalin (Ikotic 30.), Rudics (Nyúl 38.), Schneider (Sőreg 87.), Illés, Jenei.

Gól: Salami (4., 35., 45.), Maczelka (12.), Balog (20., 46.), Nádudvari (65.), Nagy (83.)

Szabó Tibor: "Jól kezdtük a meccset, ami meghatározta a végkimenetelt is. Nagyon örülünk, hogy hátul nullára tudtuk hozni, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azt gondolom a 8-0 önmagáért beszél."