Megtartotta évadnyitó csapatbemutatóját a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata

Vissza a címlapra
Megtartotta évadnyitó csapatbemutatóját a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata

2019. szeptember 6-án, pénteken bemutatta az idei versenyévben is az NB I/B Keleti-csoportjában versenyző csapatát a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdaklub. A Four Points by Sheraton Hotelben rendezett sajtótájékoztatón Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város sportért felelős alpolgármester hivatalosan is megnyitotta a kézilabdázók versenyévét.

Apró Ferenc, a KTE elnöke, egyben a csapat szakmai igazgatója bemutatta a gárda új igazolásait:

- dr. Bíró Balázs (irányító poszt, korábbi csapata: Dabas NB I.)

- Nagy Máté (balszélső, korábbi csapata: Ferencváros NB I.)

- Kiss Dániel (jobbátlövő, Balatonfüred)

- Csordás Marcell (jobbszélső, Csurgói KK)

- Szabó Martin (kapus, Komló NB I. kölcsön)

A KTE-Piroska Szörp számára továbbra is rendkívül hangsúlyos az utánpótlás "felnőtt csapatba" építése, idén három kecskeméti játékos is a felnőtt csapatban versenyez: Francia Zalán, Bálint Barnabás és Vörösváczki Tibor.

A Piroska Szörp a 2019/2020-as versenyévben is a férfi kézilabdacsapat fő támogatója marad, az erről szóló megállapodást Sári Tibor, a Piroska Szörp ügyvezetője és Apró Ferenc a csapatbemutatón írta alá.

A Piroska Szörp az anyagi támogatás mellett egy személygépkocsival lepte meg a fiúkat; az autót minden alkalommal a "hónap játékosa" használhatja.

Ocsovai Zsolt vezetőedző elmondta, a gárda célkitűzése továbbra is a dobogó, és nagyon bízik abban, hogy a közvetlen riválisok megerősödése ellenére is eléri a csapat a kitűzött célt. Kiemelte, az igazolások során szem előtt tartották, hogy idén minden szempontból profi szemléletű játékosok alkossák a keretet, így a fiatalok mellé rutinos, az NB I-et is megjárt harcosokat invitáltak a hírös városba.

A csapatbemutató végén a klub menedzsmentje a KTE-Piroska Szörp hűséges vezérszurkolójának, Pesti Ambrusnak átadta az első bérletet a 2019/2020-as versenyévre, továbbá a csapat által viselt pique pólót ajándékozta Ambinak.

Változtak a KTE-Piroska Szörp hazai mérkőzéseinek jegyárai:

- a bérlet továbbra is 5000 Ft, és az összes találkozón belépésre jogosít, ráadásul 13 db 1+1-es mozijegyet lehet érvényesíteni vele a csapat támogatója, a Malom Mozi felajánlásaként.

- a belépőjegyek ára felnőtteknek 600 Ft, diákoknak 300 Ft.

A KTE-Piroska Szörp ma (2019. szeptember 6-án) este 7 órakor kezdi a tétmeccsek sorát. Ocsovai Zsolt tanítványai a Békés gárdáját fogadják Magyar Kupa mérkőzésen a Messzi István sportcsarnokban.

Galéria (23 kép)

Összes kép letöltése