Manager Open Teniszversenyt rendeztek Kecskeméten

Vissza a címlapra
Manager Open Teniszversenyt rendeztek Kecskeméten

A Menedzserek Országos Teniszbajnoksága az idén 15 éves, melynek egyik állomása Kecskemét volt. A versenyt a Széktói Teniszpályán rendezték meg, immár hetedik alkalommal. A hagyományos páros teniszversenyre nemcsak a „hírös"városból, hanem Egerből, Miskolcról, Szegedről, Budapestről és még Párkányból is érkeztek teniszezők.

A megnyitón Hámori Tamás, korábbi éljátékos, szakedző, közgazdász, cégvezető, a bajnokság ötletgazdája és versenyigazgatója, azt hangsúlyozta, hogy a komoly teniszmúlttal rendelkező Kecskemét, az egyik legnépszerűbb állomása a tíz versenyből álló idei sorozatnak.

A megnyitón résztvett Gaál József, Kecskemét város alpolgármestere, aki arról beszélt, hogy most is örömmel kapcsolódtak be ebbe az egyedüálló versenysorozatba, és egyúttal elmondta, hogy a város komoly sportberuházásokat tervez, amely érinti a több tehetséggel is rendelkező klub jövőbeni helyzetét is.

A verseny alkalmából külön köszöntötték a 12 éves korosztályban magyar bajnoki címet szerzett Bíró Melinda kecskeméti teniszezőt, aki Umagban szerepel a Champion Bowl korosztályos tenisz világbajnokságon, valamint a Szervátültetettek Világbajnokságán nemrég harmadik helyet szerzett Hegyesi Lászlót, aki Budapestről érkezett.

A versenyt a kiírásnak megfelelően két kategóriában rendezték. A szuper csoportokban a nagyobb tapasztalattal rendelkező, rendszeresen versenyző vállalkozók és üzletemberek kerültek, míg az amatőröknél a kisebb játéktudással rendelkező párok versenyeztek, köztük vegyes- és női párosok is.

Eredmények

Szuper kategória:

1.Trizna János - Domán Donát /Eger

2.Oláh Sándor - Németh Oszkár /Budapest

3.Rapi Tamás - Novotny Ádám /Eger/ és Bíró Melinda - Szentgyörgyi László /Kecskemét

Amatőr kategória:

1.Szentkirályi Csaba - Ötvös Zoltán /Kecskemét

2.Tomori Tamás - Tomori Benedek /Budapest

3.Hegyesi László - Berecz Levente /Budapest - Párkány és Radnóti György - Thurzó Pál /Budapest - Kecskemét

Vigaszdíj:

1.Lovas Szilárd - Králik Tamás /Kecskemét

2.Göbölyös Alexander - Póczonyi Zsolt /Kecskemét

3.Bebők Márta - Varga Zoltán /Kecskemét - Budapest

(Kép és szöveg: Bebők Márta)

Galéria (32 kép)

Összes kép letöltése