KTE-Piroska Szörp - Ózdi KC pénteken

Vissza a címlapra
KTE-Piroska Szörp - Ózdi KC pénteken

Pénteken hazai pályán folytatódik a bajnokság a KTE-Piroska Szörp számára. Ocsovai Zsolt tanítványai a középmezőnyben helyet foglaló Ózd gárdáját fogadják a Messzi István Sportcsarnokban. (Fotó: KeSport)

Nem kezdődött fényesen a szezon a kecskeméti férfi kézilabdázók számára, hiszen az első fordulóban az NB I/B-be frissen feljutó Hatvan elleni vereséggel startoltak. Ezt követően nagyot küzdve otthon tartotta a két pontot a KTE a Nyíregyháza ellen, azonban a harmadik meccsen, az Algyő vendégeként ismét alulmaradtak a hírös városiak.

Aggodalomra adhat okot az a mérkőzés, főleg a második játékrészben nyújtott teljesítmény, ugyanis azok után, hogy hárommal vezetett a félidőben a Kecskemét, a fordulást követően húsz gólt kapott, így simán vereséget szenvedett. Az ózdiak sem a legjobb formájukban várják a soron következő fordulót, hiszen ők is egy csúfos vereséggel hangolódtak a pénteki, kecskeméti fellépésre - az FTC U21 ellen 40-24-re kaptak ki. Azt az összecsapást leszámítva viszont jó eredményei vannak a borsodiaknak, hiszen az első játéknapon Nyíregyházán győzedelmeskedtek, míg a második meccsükön a kellemetlen Algyő együttese ellen ikszeltek. Mindezeket figyelembe véve komoly összecsapásra van kilátás.

Ocsovai Zsolt (vezetőedző, KTE-Piroska Szörp): - Múlt héten kikaptunk Algyőn, és főleg a második félidei teljesítményünk volt nagyon gyenge. A héten elsősorban azokat gyakoroltuk, amiket a vereség után az öltözőben átbeszéltünk. Ezzel párhuzamosan az Ózd játékára is felkészültünk. Remélem, a csapat azt az arcát mutatja, amit két héttel ezelőtt a Nyíregyháza ellen is láthattak a nézők, mert hazai pályán mindenféleképpen meg kell vernünk az Ózdot.

KTE-Piroska Szörp - ÓAM-Ózdi KC

Férfi kézilabda, NB I/B Keleti-csoport, 4. forduló

2019. október 04. péntek, 19.00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Kiu, Kiu