KLC-KTE SI: Idén is rekord számokkal zajlanak a nyári táborok

Vissza a címlapra
KLC-KTE SI: Idén is rekord számokkal zajlanak a nyári táborok

A KLC-KTE SI a korábbiaknál is több turnusban várja a gyerekeket szokásos nyári táboraiba, a harmadik héten már közel 100 lurkó hangjától volt hangos a Széktói Stadion műfüves pályája - olvasható az egyesület honlapján. 

Ezen a nyáron összesen négy turnusban várják az érdeklődőket Karakas Ferencék, 5-12 éves korig abszolút vegyes korosztályban. Az első hetek is magas létszámmal pörögtek, a harmadik héten pedig összejött a nyári rekord, közel 100 fő látogatja a tábort. A KLC-KTE SI nyári táborai az ifjú hölgyek számára is nyitottak, szép számmal jelentkeztek most is, hiszen a foci mellett további színes programokkal készültek a szervezők.

A munkát több ifjú labdarúgó is segíti, akikkel Karakas Ferenc nagyon elégedett:

„Közel 100 fővel zajlik már a harmadik hét, ami ezen a nyáron rekord, de már a korábbi két hétben sem panaszkodhattunk a létszám miatt. Láthatóan egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek táboraink, igyekszünk ennek minden évben, így most is megfelelni. Szeretném kiemelni a segítők munkáját is, több ifjú futballista is segíti a munkánkat, akik nagyon komolyan veszik, ugyanakkor élvezik is a feladatot, a gyerekekkel láthatóan megkedvelték egymást. A harmadik turnus után még lesz egy Mercedes tábor is, ezt követően kicsit pihenünk, augusztusban azonban még örömmel várjuk az érdeklődőket."

A KLC-KTE SI nyári táborainak negyedik turnusára augusztus 27-31-ig várják a gyerekeket, jelentkezési részletek ITT!