Kecskeméti Sportnap 2019. február 2.

Vissza a címlapra
Kecskeméti Sportnap 2019. február 2.

A szórakozás és ünneplés napja lesz 2019. február 2-a, a Kecskeméti Sportnap. Ebben kulcsszerepet játszik az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett a KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű" kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében. (A fotó a 2018-as Sportbálon készült)

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa 10 órakor kezdődik a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában. 

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre az a 140 sportoló, sportvezető kap meghívást, akik 2018-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét.

Folytatódik a hagyomány és ismét lesz Sportbál, ezúttal már 23. alkalommal: idén a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A 19.00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, barátias, egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni.

Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy átadják a legjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjakat 16 kategóriában. Valamint ekkor adják majd át a "2018. év médiája" díjat is.

A bálba a belépő a támogató cégeknek köszönhetően mindössze 7.000 Ft.

Belépőjegyet a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában lehet vásárolni (Kecskemét, Széchenyi sétány 11.), telefon 76/738-988; e-mail: info@kspari.hu