Kecskeméti sikerek a Csaba Béla Judo Emlékversenyen

Vissza a címlapra
Kecskeméti sikerek a Csaba Béla Judo Emlékversenyen

Jól szerepeltek a kecskeméti judosok a Szegeden 2019. szeptember 7-én megrendezett Országos Diák A, B, C Csaba Béla Judo Emlékversenyen, melyen népes mezőny gyűlt össze, és a magyarokon kívül román, szerb, valamint horvát versenyzők is indultak.

A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület eredményei:

Diák „A" korosztály:

+66 kg. II. helyezett Lakó Botond

Botond elhatározta, hogy mindazokat az ellenfeleket legyőzi, akiktől valaha is kikapott. Egyedül a döntőben nem sikerült megvalósítani elhatározását a regnáló magyar bajnokkal szemben.

45 kg. III. helyezett Szekeres Kata Sára

Első mérkőzésén vereséget szenvedett lassúsága miatt. Ezek után a legjobb helyezés már csak a harmadik hely lehetett, amit ipponos győzelmekkel sikeresen abszolvált.

35 kg. III. helyezett Makkai Szonja

Szonja bokasérülést szenvedett otthon, ennek ellenére vállalta a versenyzést, többet nem is várhattunk ettől a versenytől.

Jól indult az őszi versenyszezon a Kecskeméti JC-KESI versenyzőinek

A nyári pihenő és iskolakezdés mindig kissé megnehezíti a szeptembert, de most judosaink jól startoltak szegeden. A Diák ABC korcsoportban minden indulónk pontszerző helyen végzett. Négyen dobogóra állhattak, ebből hárman arany érmet hoztak haza.
Természetesen látszódott, hogy a nyár után kicsit csikorogtak a fogaskerekek, több volt az izgalom mint szokott, ám a végeredmény biztató. Indulóinkból sok mindenkin látszódott a nyári munka, szerencsére többségük kezdi belátni, hogy a sport nem állhat meg nyáron sem. Nyáron rengeteget lehet fejlődni, viszont visszaesni is.

Eredmények:

Diák C korcsoport:

Major Gábor 39kg 1.hely

Diák B korcsoport:

Falusi Péter 32kg 4.hely

Szabó-Győrfy Zalán 38kg 5.hely

Szabó-Győrfy Csongor 50kg 2.hely

Diák A korcsoport:

Szabó Zolta Dániel 38kg 5.hely

Juhász Máté 49kg 7.hely

Szendrővári Zsombor 54kg 1.hely

Lovászi Bendegúz 66kg 1.hely

Euro Liga:

Nagysolymosi Lara 63kg 3.hely

Hrabovszky Richárd 66kg 5.hely

Major Ádám 81kg 3.hely

Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor