Kecskemét férfi kézilabdacsapát idén is KTE-Piroska Szörpnek hívják

Vissza a címlapra
Kecskemét férfi kézilabdacsapát idén is KTE-Piroska Szörpnek hívják

Jó néhány COVID-tól terhelt hónap után ezen a hétvégén a kézilabda NB I/B számára is elrajtol a bajnokság. Bíznak abban, hogy a pandémiás helyzet nem akadályozza a bajnokság sikeres befejezését.

Az elmúlt - sajnos csonka - szezonban a KTE-Piroska Szörp a második helyen várta a folytatást, csupán egyetlen ponttal lemaradva az azóta újra az élvonalban szereplő Cegléd gárdájától. Ebben az esztendőben is a dobogó megszerzése a céljuk, de mernek nagyot álmodni; szeretnék átvenni a bajnokság végén a legfényesebb érmet.

A gárda vezetőedzője Bencze József, aki a Csurgó élvonalbeli csapatát edzette, majd tavaly már a KTE-Piroska Szörp szakmai tanácsadójaként segítette második helyre a csapatot.

A kecskeméti férfi kézilabdacsapat idén is KTE-Piroska Szörp néven lép pályára mindhárom versenysorozatban, így a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Liga Kupában is. Köszönettel tartoznak a Piroska Szörpnek, hogy a csonka szezonban is kitartottak mellettük, és ebben az esztendőben sem volt kérdés, hogy komoly segítséget nyújtanak álmaink eléréséhez.

Mind a Magyar Kupában, mind a Liga Kupában sikerrel vették az első kört, és az élő közvetítéseknek köszönhetően szurkolóik néhány új játékosukat már láthatták, azonban nem volt még alkalmuk mindenkit bemutatni.

Érkezők (fotóik a képgalériában):

- Kapusposztra tért vissza egy év kitérőt követően a Mizse KC csapatától a közönségkedvenc Zaklajda József.

- Ugyancsak kapusposztra érkezett Kiss Olivér, aki az elmúlt esztendőben az Algyő kapuját őrizte, nem mellesleg nemzetközi játékvezető.

- Rövid pécsi kitérő után hazatért saját nevelésű szélsőnk, Horváth Andor

- Az élvonalbeli Dabasi KC csapatától érkezett a szélen és lövőposzton is bevethető Országh Ádám

- Lövőposztra érkezett - és hármas védőként is kiváló - az Algyő csapatától Valaczkai Attila

- Simon Bence az NB I-es Budakalász csapatától érkezett, irányító poszton bevethető.

A KTE-Piroska Szörp bajnoki mérkőzései 2020-ban:

2020. szeptember 13. vasárnap, 17:00 FTC-Diagnosticum U22 - KTE-Piroska szörp

2020. szeptember 18. péntek, 19:00 KTE-Piroska szörp - ÓAM-Ózdi KC

2020. szeptember 26. szombat, 18:00 Hatvani KSZSE - KTE-Piroska szörp

2020. október 9. péntek, 19:00 KTE-Piroska szörp - Mezőkövesdi KC

2020. október 17. szombat, 18:00 DEAC NK KFT - KTE-Piroska szörp

2020. október 24. szombat, 18:00 Mizse KC - KTE - Piroska szörp

2020. november 13. péntek, 19:00 KTE-Piroska szörp - Vecsési SE

2020. november 21. szombat, 18:00 Optimum-Solar Békési FKC - KTE-Piroska szörp

2020. november 27. péntek, 19:00 KTE-Piroska szörp - Balassagyarmati Kábel SE

2020. december 6. vasárnap, 18:00 Pick Szeged U22 - KTE-Piroska szörp

2020. december 11. péntek, 19:00 KTE-Piroska szörp - Nyíregyházi SN KFT

Bérlet- és jegyárak:

Azok a szurkolók, akik tavaly vásároltak bérletet, a csonka szezonra tekintettel idén féláron vásárolhatják meg a mindhárom sorozatra érvényes bérletet - ehhez csak fel kell mutatniuk a tavalyi bérletet.

A bérlet ára egységesen 6.000 Ft, és 10 alkalommal a Malom Moziban 1+1-es előadás látogatására jogosít (1 belépő áráért ketten látogathatják az előadást).

Felnőtt jegyár: 600,-, diák jegyár: 300,-.

COVID-19 protokoll:

A Magyar Kézilabda Szövetség pontos és világos iránymutatást közölt az NB I-es és NB I/B-s klubok számára arra vonatkozóan, hogy milyen feltételek mellett fogadhatunk szurkolókat és újságírókat mérkőzéseinken. Az alábbiakban az ajánlásokat közöljük:

- Azok a személyek, akik tapasztalják magukon a COVID - 19 tüneteit (láz, köhögés, tüsszögés, csökkent szag- és ízérzékelés, stb.) nem látogathatják a mérkőzéseket!

- A csarnokba történő belépés előtt érintésmentes testhőmérséklet-mérésen esnek át a játékosok (hazai/vendég), a szurkolók (hazai/vendég), a rendezők és a sajtó (hazai/vendég) munkatársai is. Belépés csak 37.5 C°-os testhőmérsékleti érték alatt lehetséges.

- A Messzi István Sportcsarnokban - a bejárat közelében - kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező! Szurkolók kizárólag a játéktértől 2 méterre foglalhatnak helyet!

- A játékosok és a szurkolók között a csarnok területén (nem csak a játéktéren!) mindennemű fizikai kontaktus tilos! (pl. kézfogás, pacsi, ölelés, stb.)

- A nézőtéren helyet foglalók számára kötelező a szájmaszk használata! Maszk nélkül senkit nem engednek be a csarnokba!

- A nézőtéren kötelező a (legalább kétülésnyi) védőtávolság megtartása! Az egy háztartásban élők ülhetnek egymás mellett, a szurkolótársaknak azonban kötelező a "social distance" betartása!

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése