Három bronz érmet és négy 5-ik helyet gyűjtöttek a Kecskeméti Judo Club-KESI judosai Zalaegerszegen

Vissza a címlapra
Három bronz érmet és négy 5-ik helyet gyűjtöttek a Kecskeméti Judo Club-KESI judosai Zalaegerszegen

Zalaegerszegen rendezték meg a Diák A és B korosztály Országos Diákolimpiáját. A Kecskeméti Judo Club-KESI judosai 11-en indultak el a versenyen. Három bronz érmet és négy 5-ik helyet gyűjtöttek.

Diák A korosztályban judosaink szépen hozták az eredményeket, hiszen 3 bronz érmet is nyertek, Diák B korcsoportosaink négyen is éppen csak lemaradtak a dobogó legalsó fokáról.

- Sajnáltam nagyon Diák B csapatunkat, hiszen egy hajszálon múlt négyüknek is a dobogó. Megérdemelték volna az érmeket, hiszen keményen dolgoznak a sikerekért. Sajnos nem mindig jön ki a lépés, néha kis szerencse is kell a versenyeken, most ez a dolog elmaradt. Azonban tudom, hogy ezek a gyermekek ott vannak a legjobbak között az országban. Eddigi eredményeik is ezt igazolják. Diák A csapatunknál most össze jött minden, nekik sikerült megvalósítaniuk önmagukat - összegzett edzőjük, Nagysolymosi Tibor.

Eredmények:

Diák B korcsoport

Brezina Dániel 50kg 5.hely

Falusi Péter 29kg 5.hely

Pusztai Maximilian Leon 45kg lesérült

Szabó-Győrfy Csongor 45kg helyezetlen

Szabó-Győrfy Zalán 35kg 5.hely

Székedi Igor 50kg 5.hely

Diák A korcsoport

Benkovics Bendegúz 60kg 3.hely

Juhász Máté 45kg 7.hely

Koller Félix Dániel 45kg helyezetlen

Lovászi Bendegúz 66kg 3.hely

Szendrővári Zsombor 49kg 3.hely

Edzők: Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk


Finta Ferenc ezüstje

Kaszón, a Junior Diákolimpián hősies küzdeniakarásról tett tanúbizonyságot a KJC-KESI judosa, a Bányai Júlia Gimnázium diákja. Két győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot, második lett. Festői környezetben vehette át ezüstérmét a kaszói vadászkastély parkjában.

Edzői: Nagysolymosi Sándor és Tibor, valamint Cseh Márk.